HÍREK, AKTUALITÁSOK


Beindult a BabuArt webshop

Új, könnyen kezelhető, letisztult webáruházzal várjuk az érdeklődőket. A fejbábok, kézbábok és ötujjas kesztyűbábok megújultak, illetve mostantól egyedi bábokat is készítünk a vevő elképzelései szerint.

Látogasson el a megújult webshopra: https://www.babuart.eu

Konszolidáció a BabuArtnál
(részlet a Contact hírlevél V. évfolyam 05. számából)

Az átfogó konszolidációs program részeként a Contact Nkft. cégvezetése egy üresen álló varrodai egységet alakíttatott át a bábműhely számára a korábban erre a célra bérelt helyiség helyett. A programra a makrogazdasági változások – az év elején hatályba lépett minimálbér- és alapanyagár-emelés miatt volt szükség. A BabuArt kevésbé keresett termékeit egyedi igény szerint, magasabb árfekvésben gyártja le a műhely, a népszerűeket viszont továbbra is a korábbi áron, a megszokott minőségben kapják a megrendelők.

Évértékelés a BabuArtnál
(részlet a Contact hírlevél V. évfolyam 03. számából)

A BabuArt termékeit az elmúlt években sokan megismerték, megszerették, ezáltal számos megrendelő bizalmát nyerte el a műhely. Promóciós célokra – reklámügynökségeken keresztül közvetítve vagy közvetlenül – egyre több cég kereste fel a Contact Nkft-t, hogy saját kabalafiguráját megrendelje. Szállodák esetében rendszeres és folyamatos megrendelések voltak plüssfigurákra. Kesztyűs állatbábokból 1060, kesztyűs emberfigurákból 548, fejbábokból 743, egyéb bábtermékekből pedig 150 darabot értékesített a BabuArt a 2016-os évben.

Repül a „bálna” a könyvtárban
(részlet a Contact hírlevél IV. évfolyam 06. számából)

A Contact Nkft. egyik állandó megrendelője a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtár Gyermekkönyvtára, mivel rendszeresen készülnek bábelőadásokkal a gyerekek számára. A megszokott katalógus termékeinken kívül mindig rendelnek valamilyen különleges, egyedi bábot is a történetek illusztrálásához. A legutóbbi ilyen feladvány kardszárnyú delfin volt, amit egy kedves tengeri mesében láthattak a gyermekek.

Részletes hírekről a BabuArt műhellyel kapcsolatban itt olvashat.

 


Frissítve: 2018. február 14.

 

Contact Hungary
Contact Hungary a Facebookon
A honlap fenntartása és karbantartása a TÁMOP-1.4.3-10/2-2F-2011-0001 számú projekt keretében elnyert támogatásból valósul meg.
A honlap fenntartása és karbantartása a TÁMOP-1.4.3-10/2-2F-2011-0001 számú projekt keretében elnyert támogatásból valósul meg.
A honlap fenntartása és karbantartása a TÁMOP-1.4.3-10/2-2F-2011-0001 számú projekt keretében elnyert támogatásból valósul meg.

Copyright 2012 - Contact NKft - Minden jog fenntartva | Login